purrr-- mukava päivä.

Mummolaan ei lähdetty vieläkään, huomenna kuulemma lähdetään vaikka päät kainalossa, äidillä hermot kireällä :D

Oltiin aamupäivällä pilkkimässä! Se oli hurjaa. Aurinko paistoi ja tuuli vähän ja eihän siellä paikoillaan jaksanut istua, käpösteltiin äidin kanssa jollekin yksinäiselle luodolle ja juoksenneltiin muutenkin ympäriinsä. Kalaa ei tietenkään tullut mutta kai pilkkiminenkin on niitä suomalaisuus-riittejä, jotka on pakko kokeilla joka talvi uudestaan ja uudestaan vaikka olisikin tuoreessa muistissa kuolleet kärpäsentoukat ja muu mukava. (tällä kertaa meillä oli jotain helvetin jokeri-matoja, jotka joku oli värjännyt iloisen värisiksi, sinisiksi ja keltaisinki ja hyi hemmetti)

Illemmalla lähdettiin koko perheen voimin itistelemään. Aag vanhemmat villiintyi snobbailemaan, ostivat massiivisen hyperkalliin monitoimikoneen, merkkiviinilaseja jotka alennuksessakin maksoivat kympin kappale ja lopuksi veivät koko perheen herttoniemenrannassa olevaan Del Mar- ravintolaan. Ravintolasta en valita, koska ruoka oli ihanaa ja paikka mukava, mutta kaikesta muusta tuli hirveä ostomorkkis ja tunne, että me eletään yli varojemme. (ei kuulemma pidä paikkaansa, epäilen silti...)

Päivällä muuten pistin kaikkea vihreää ikkunalaudalle, viikon päästä pitäisi itää ainakin vesikrassia ja vehnää (kissoille)