Sisäinen maisemani oli sisäinen maisemasi-testin mukaan sateenkaari ^^ Olen oikein iloinen. Mutta tuo kuvaus on minun vastakohtani... Hmh.

Toivon ja tulevaisuuden lapsi. Uskoo, että vastoinkäymisestä syntyy aina jotain hyvää, ja että uudet mahdollisuudet odottavat aivan nurkan takana. Ei lannistu tai ylläty helposti. Iloitsee pienistäkin asioista. Hyvä ja kannustava ystävä; tuki ja turva. Tuntee oman arvonsa ja hyvyytensä.

Liiallinen positiivisuus saattaa käydä joidenkin hermoille. Vaikeiden asioiden käsittely saattaa olla hankalaa ja ne saatetaan lyödä leikiksi. Kykenee kuitenkin syvälliseen keskusteluun ja empatiaan

Hiuksina olisin:

Maailmaa pelastava rasta on helppohoitoinen ja avoin. Se ei kuitenkaan sovi kaikille, eikä miellytä kaikkia. Karvapää saattaa herättää pahennusta vanhoillisten ja mummotukkien keskuudessa.Tulee toimeen blondien kanssa vain silloin, kun muotisykli on suotuisa.

Tärkein hiustenhoidon apuvälineesi on mäntysuopa.

Olenko aikuinen?:

Olet kenties aikuistunut, muttet onneksi liikaa! Ymmärrät, ettei elämä ole niin vakava asia, ja uskallat pitää hauskaa. Sinulla on ystäviä, jotka seisovat aina takanasi; tuntemattomia rempseä tyylisi voi joskus hirvittää, eikä sinulla ole asiaa hienostopiirehin. Toisaalta, miksi haluaisitkaan sinne, sinullahan on hauskaa juuri nyt!

Jos oletkin seniori, niin iloinen seniori

Taideteoksena olisin:

Graffiti, katujen kapinallinen. Et elä sääntöjen mukaan, eikä sinua pelota, mitä muut ajattelevat. Uskallat kokeilla uutta ja kannustaa niitä, jotka muuten jäisivät vaille tukea.

Graffiti ei tule toimeen teeskentelijöiden tai turhantärkeiden ihmisten seurassa. Sinulle sopii työ, jossa saat sooloilla; turhat rajat ahdistavat tätä urbaania taidemuotoa. (omasta mielestäni melko osuva, joku on varmasti eri mieltä)

Soittimena olisin basso:

Yksinkertainen, mutta tyylikäs rytmisoitin. Basistia on usein pidetty bändin vähä-älyisimpänä. Kukkua! Basisti on luonnonlapsi, nopea toimissaan ja reaktioissaan. Basso ei säästele itseään ja saattaa jopa yllättää, jos sen aliarvioi.

Basso on aiva yhtä tärkeä kuin muutkin soittimet, joten turhasta alemmuuskompleksista ja näyttämisen halusta voi luopua hyvillä mielin. Basson yksioikoisuus ja toisinaan aggressiivinenkin luonne saattavat vieraannuttaa sitä muista. (njaa...)

Jos olisin koira, olisin Chihuahua: Pirteä, mutta arvaamaton tehopakkaus. (minäkö? En varmana!)

Kaikki testit: täältä

 

 

No juu. Kolmas(?) koulupäivä takana, olo on hyvin, hyyvin väsynyt. uusi bilsanope on pelottava... Sienenkerääjä monsteri. Varmaan kerännyt ne sienet haulikolla.

Eräs (allekirjoittanut) Nuoli liikanmaikan persettä juoksemalla muita kovempaa, ja näyttelemällä tekevänsä kentällä jotain. Hyvin toimi, mutta armoton hiki siinä tuli. Huhuh. Olisin miljoona kertaa mieluummin ollut Anninan, Erkin ja Sofkun kanssa syömässä pitsaa siinä nurmikolla. Mutta ei voi mitään, kun se mopo on saatava! Pakko!

Bilsantunti... Err... Muistan, kun ope varoitteli meitä haulikoista... Siinä se. Ja matikasta muistan keskusteluvihon keskustelut. Ja enkusta muistan, että tanssiessa tuli kuuma ja koulussa ei ole ilmastointia. ja ope oli jostain syystä huonolla tuulella. Jaah. Miksiköhän?

Eilen Annina, Veera ja myöhemmin myös Tia tuli meille. Muotoiltiin savesta sieniä ja sotkettiin sormiväreillä. Hauskaa.^^ Sienistä tuli hienoja. Ollaan oltu ekat koulupäivät kuin tuore perhe, koko ajan yhdessä ja halailemassa <33

                                                 -Riki