Kuuntelee: The Knife, jossa on ärsyttävän pitkät introt, mutta joka on muuten kivaa.

Piupau. Olen tietokoneholisoitunut loman aikana, kun kukaan ei ota sydämmenasiakseen potkia minua ulos täältä. Nyt juoksentelen tietokoneen, television ja jääkaapin välillä, ja tunnen itseni äärimmäisen lihavaksi. Tilannetta ei yhtään paranna Vevven soittelut Lapista, raittiista luonnonhelmasta missä se hiihtelee satoja kilometrejä päivittäin. Se ei silti saa lopettaa soittelua, tai minusta tulee mökkihöperö.

Höm. Kuten oli puhe, äiti raahasi minut eilen Reaktoriin. Siellä oli ihan kivaa, enkä vieläkään pääse yli siitä, kuinka käsittämättömän ihana paikka Kaapelitehdas on! <3 Lovelove. Itse tapahtuma oli jänskä. Itseäni harmitti ainakin koko ajan sellainen nuoret kohderyhmänä-hapatus, joten jätin wiin ryhmäpelaamiset ja tälläiset väliin. Siellä oli kiva alepa, missä ei myyty mitään muuta, kuin limua, sipsejä, karkkeja... Hurmaavaa ajanvietettä ilmeisesti tulevalle läskille. Sitten ajoin kondomi-ajokortin!!! Öm... Siellä oli kaikenlaisia testejä, ensinnä teoriatesti, sitten käytäntöä, missä piti laittaa kondomi pinkin dildon päälle ja sitten sama, mutta sokkona. Sanomattakin selvää, että olin ihan guru ja osasin nämä hommat :D Täytin miljoona kyselyä ja osallistuin miljooniin arpajaisiin ja piirsin alastomia enkeleitä lapsille tarkoitetussa piirrustuspajassa, koska sellainen pelottava täti tuli omituisesti tuijottaen sanomaan: " Haluaisiksä piirtää?" En sitte uskaltanu kieltäytyä.

Ja sitte  keskustelin järkeviä äidin viherpiper-jengin kanssa. Ilmeisesti niin järkeviä, että ne haluavat minut nyt sinne kerhoilemaan ja edustamaan suomen nuorison mielipidettä vihertoiminnassa. Kieltäydyin kohteliaasti  sanoen, etten varmaankaan ole oikea henkilö virkaan, sillä minulla ei varsinaisesti ole mitään intohimoa suomen nuorten luontosuhteen kehittämiseen.

Tänään olen vain angstanuut ja värittänyt(!) sen eilen piirtämäni alastoman enkelina. Laitoin sen pelaamaan koripalloa maapallolla ja käytin värittämiseen vain sinistä ja neonkeltaista. Se on hienointa, mitä olen tehnyt sitten kondomiajokortin :D

Hyi hitto äitien tekemä ruoka on pahaa :P

                                                 -Rio