Pööps. tänään pyysin ipskää leikkaamaan taas niskan näkyviin, kun oli kehittynyt sellainen takatukanpoikanen tuonne niskaan. Äidin ja Siljan mielestä se näyttää kamalalta, en ole itse vielä uskaltanut katsoa peilistä :D No ehkä se siitä, ja nyt on jokatapauksessa vähän lyhyemmät hiukset. Kohta pitäisi mennä kampaajalle leikkaamaan takaa kerroksittain, siihen ei iskän parranajokone ole :3 Hiusten leikkeleminen on kivaa, mutta sitten kun pitäisi esitellä uutta kampausta tutuille tai vaikka perheelle, se on ihan kamalaa o_o ikinä ei osaa odottaa mitä ne sanovat ja tuleeko sieltä "ihan kamala" vai "ihan kiva" Ei sillä, että niillä sanomisilla olisi väliä, koska niillä hiuksilla tullaan elämään ainakin seuraava kuukausi, mutta sillä hetkellä olen jotenkin mielipidehaavoittuva, koska en ole itse vielä muodostanut omaa mielipidettäni kampauksesta kunnolla.

Mummi on nyt meitä ruokkimassa, kun äippä ja isä lähtivät ajelemaan Lappia päin. Mikä siinä Lapissa on niin kummallista, että pitää vartavasten mennä hyttysensyömäksi? en tiedä, heidän tapauksessaan varmaan oma rauha kaukana lapsista ja kotitöistä.

 Eilen tulostelin konfirmaatiokutsuja. Karmea duuni, ja kutsuihin oli lipsahtanut muutama virhe, ja periaatteessa nyt pitäisi tulostaa ne kaikki 20 kutsua alusta alkaen uudestaan, mutta tässä vaiheessa olen nähnyt jo niin hirveästi vaivaa niitten eteen, etten enää lähde muuttelemaan mitään, oli virheitä eli ei. En usko että osa käy edes kääntymässä, mutta saanpahan enemmän rahaa :D