Tässä on viimepäivinä leikitty kovasti sivistynyttä ja järkevää. Kävin eilen katsomassa Woody Allenin uusimman, Vicky Christina Barcelonan ja tykkäsin kovasti. Alku oli aika tylsä mutta Penelope Cruz pelasti ja loppujen lopuksi olin ihan että jee ~ hahmot oli uskottavia ja hyvin näytelty, ihanaa kun elokuvassa ei kerrankin yritetty kehittää jotain ihkua elät vain kerran-sanomaa tai suurta, mullistavaa tarkoitusta vaan se oli kerrankin ihan  rehellinen tarina muutamasta ihmisestä. Minusta elokuvassa olisi voinut olla enemmän puhetta monotonisen kertojanäänen sijaan , mutta jokatapauksessa. Ja se soundtrack on pakko hankkia jostain! Kunhan saan Limewiren ladattua Wilburiin.

Olin tänään hammaslääkärissä, oli kamalaa, ja sen jälkeen kirjastossa. Lainasin Bulkakovin Saatana saapuu moskovaan, jonka lukemisen aloitin saman tien. Loistokirja, paljon helpompilukuisempi kuin esim. Dostojevski ja tuplasti mielenkiintoisempi. Melkein luulin jo että kaikki Venäläiset klassikot ovat tahmaista luettavaa. Ainiin! Sain viimein ikuisuusprojekti Lyhyt historia lähes kaikesta  luettua loppuun. Ärsytti vikan luvun ihmisiin vetoava pelastakaa tämä maapallo lässytys, mutta siitä huolimatta kirja on ihan loistava ( ja voin viimein sanoa lukeneeni sen tiiliskiven, haa) 

Pitäisi ruveta kirjoittamaan sitä pahuksen Japaniesseetä, mutta ei huvita vielä, onhan tässä vielä koko loma aikaa, ja periaatteessa minun pitäisi pohjustaa hakemalla jotain tietoa ja lukemalla Rei Shimuran kirja, kuulemma hyvä. Etsin sentään paperikorista sen kisakutsun, voo.