Purr olen iloinen iloinen iloinen. Ihanan rauhallista ja hiljaista ennen kun vanhemmat saapuu kotiin motkottamaan, miksi olen rikkonut niiden morttelinuijan ja suolapurkin ja varmasti ollaan hirveenä riehuttu kun paikatkin ihan romuna ja mitä tämä syömäkelvoton yrjönnäköinen sonta niiden armaalla hellalla on. (se on piirakka, sivistymätön)

Katsoin Rakkautta ennen auringonlaskua uudestaan ja tykkäsin siitä yhä. Sanokaa mitä sanotte, siirappia or what ever, mutta tykkään siitä. Se saa minut hyvälle tuulelle. Pitäisi ladata sen soundtrack limewirestä, kunhan saan ladattua koko limewiren yleensäkään. Pylly.

(Eilen oli ihan ihme päivä, opettajat olivat hyvällä tuulella ja minä itkin ruotsinkokeen takia.)

Hmh~ ´Tia, Veera & Unna oli meillä yötä. Minä ja Veera leivottiin kaunis piirakka, joka muuttui rumaksi piirakaksi kun joku söi siitä lähes kaiken kuoritaikinan. Ja Unna leipoi muffinsseja, joissa oli sydännonpparelleja ja suolapähkinöitä päällä <3. Katsottiin elokuvia, vain kolme (Vaikka katsottiin me kyllä pätkä Amelieta ennen kun Tia tuli ja pätkä Totoroa juuri ennen nukkumaanmenoa, eli periaatteessa katsottiin yhteensä neljä leffaa..) koska aika meni aluksi yleiseen sähläykseen leipostelujen ja sensellaisten kanssa eikä kyllä tehnyt mielikään katsoa mitään. Tia tuli jossain puoli kymmenen aikoihin ja toi Sweeney Toddin joka katsottiin, joka ei ollut edes niin hyvä kuin muistin, sitten katsottiin Ed Wood, joka oli hauska ja Pelkoa & Inhoa las vegasissa, taas. Rakastan sitä elokuvaa, olisin voinut katsoa sen uudestaankin heti perään, mutta alkoi hieman nukuttaa (huolimatta siitä että olin syönyt n. 5-7 minisunia, vaikka jo yhdessä sellaisessa on 200% päivän saantisuosituksesta. Sain siis mitä? vähintään tuhat prosenttia saantisuosituksesta D-3 vitamiinia :D) Nukuttiin viisi tuntia huonosti, heräsin jossain yhdeksältä. Ihmeellisesti kaikki muutkin heräsi sopivasti aamijaiselle, eli teelle ja letulle. Siivottiin, tai lähinnä Unna siivosi ja pelattiin jotain LittleBigPlanetia kunnes tyypsit lähti kotiin. Ja jättivät minut tänne dataamaan kovalle vuodesohvalle. Ei se mitään. Olen yliluonnollisen iloinen ja pirteä, enkä halua että vanhemmat tulevat kotiin. En päästä niitä sisään vaan kaappaan koko talon itselleni >:3

Olen pettynyt. Koitin haastaa riitaa Mattimiitti-yhteisössä, että olisin saanut nauraa, enkä edes onnistunut. Surkeata.

Meidän akvaariokalamme napsuttelevat, aww