long time no see. Juu ei ole tullut pidettyä blogia. Muuten olen ollut hirveän tuottelias, piirtänyt ja maalannut ja kaikkea mutta en jaksaisi tänne kirjoittaa. Kaikki tuntuu tyhmältä/tylsältä, enkä tee paljoa mitään kiinnostavaa.

Viimeinen jakso. Sain yhteishaun tehtyä ja paperit toimitettua viime tipassa. Ehdin jo riemuita, ettei ole enää mitään virallisia asioita mitä pitäisi huolehtia, mutta ensi viikonloppunapa on hamsterinäyttely minne veera lahjakkaasti minut suostutteli ja on taas kaikki mitä pitää hoitaa - ilmoittautumismaksu ja sen lauantain ratsastuksen peruuttaminen. Mitäpä en tulevan lemmikkivaliohamsterini eteen tekisi.

naurr. Tässäpä tämä. Ehkä joskus laitan taas kuvia -  kevät on valon kannalta kiitollista kuvausaikaa. Jos saisi isän/pikkusiskon/jonkun suostuteltua mukaan, olisi mielessä jo yksi projekti.

nuu, ensiviikolla tai sitäseuraavalla tai sitä seuraavalla ne ilmoittaa päiväkoti jollaksesta pääsinkö sinne kesätöihin. Jos en pääse, menen lehtiorjailemaan, mutta paljon mieluummin kampailisin my little ponyjä kuukauden ja saisin siitä 1000€. En ole ikinä omistanut niin paljoa rahaa o_o

Kiroan lumen ja takatalven ja myöhäisen kevään. Aurinko älä enää ikinä mene pois! ;__;