Nyt soi: Jungle book soundtrack - I wanna be like you

Tänään lensi yli 15 kiloa oppivelvollisuushistoriaa roskakatokseen. Aapisen ja kuvisvihkot sentään säästin, kuvisvihkojen anti on ehkä tragikoomisinta viihdettä ikinä.

Viime viikon olimme närpiössä hirsimökissä perheen kesken. Se oli oikeastaan lähempänä Kristiinankaupunkia kuin närpiötä (josta tulee suurin osa kotimaisista tomaateista ja 30 rosenttia kurkuistakii!!) Mutta kyllä me käytiin närpiökin katsastamassa, se oli sellainen rähjäinen ja ruma läpiajokaupunki ja viiden shellin kasvukeskus eikä sieltä saanut edes kelvollista vegepizzaa. Kuuden tunnin meno- ja paluumatkat olivat pahinta helvettiä ikinä, sillä minulla istumataidottomalla on aina vaikeuksia saada jalkani mahtumaan minnekään. Viikon aikana oli tarkoitus käydä kaiken maailman kotiseutumuseoissa, mutta mikään ei tuntunut olevan auki tai sitten ne oli auki periaatteella "hae pirjo viereisestä talosta niin se näyttää teille pari ruosteista ämpäriä ja perinnevoikirnun" Käytiin sentään katselemassa kusiluolaa  susiluolaa, joka oli joku kivikautinen neandertalihmisten asuin paikka ja kaikkee, eikä sinnekään päässyt sisään jonkun sortumavaaran takia. No, onneksi siellä metiköstä löytyi edes ihan kelpo tatteja ja mustikoita. Olen viikon aikana syönyt enemmän sieniä kuin koskaan elämäni aikaan (haha)

Nyt ahdistaa joutua odottamaan koulunalkua kaksi toimetonta päivää, eilen koitin ottaa selvää kelan tukihommista ja halvimmista koulukirjoista, loppujen lopuksi olin niin pihalla että olin valmis pillahtamaan itkuun. Koulussa kaikki kai selviää.

Kesä on kai peruuttamattomasti ohi, mutta tänä vuonna ei ole jäänyt minkäänlaista pettymyksen makua suuhun. Ehkä minusta on tulossa vanha tai sitten vain rauhallinen -niin tai näin.

Oho, edellisestä kirjoituksesta on kulunut kuukausi. Hetki pieni, kaivan kalenterin esiin ja valoitan kuukauden kulkua vähäisen:

19.7 sunnuntaina eli kaksi päivää muumimailman jälkeen olimme tialla yötä vevven kanssa. Katsottiin viidakkokirja ja kung fu panda, joka on loistava elokuva ja muistakaa, että tulevaisuus on kuutioiduissa vihanneksissa!
21.7 tiistaina kävin ostamassa maaleja nyttemmin valmistunutta pyörää varten, siitä varmaan laitan kuvia myöhemmin kun jaksan..
22.7 keskiviikkona olin mummin kanssa thaimaalaisessa syömässä, ja siinä samalla käytiin iso-roban stupidossa, missä sattui olemaan levyalessa pitkään himoitsemani Handsome Fursin levy Face Control <3
23.7 torstaina
lähdin somerolle maaseudun rauhaan, mistä minun oli tarkoitus kirjoittaa blogiini seuraava teksti, jota en kuitenkaan koskaan saanut luonnostasoa pidemmälle laiskuuttani kaiketi: Hiukseni eivät varmasti koskaan ennen olleet näin likaiset. Katsotaanpas - 5 päivää ilman shampoota,
suihkua, sisävessaa (!), ja lähes kokonaan ilman kahvia. Ihme, että yleensäkään olen yhä hengissä. Ja kun lisätään pedofiili-musiikinopettajat muskeliveneissään sekä paikalliset lehmänkokoiset moskiitot olen ansainnut kaikkien mökkihöperöiden suurimman kunniamaininnan, tai ainakin kunnollisen suihkun. Somero on uskomaton pitäjä, sikafarmareiden luvattu maa! Uskomatonta kyllä, onnistuin näinkin karuissa olosuhteissa voittamaan mukavuudenhaluisen luonteeni ja löytämään sisältäni buddhalaisen mielenrauhan kirmaillessani metsäkauriiden kera pellonlaidalla. Se on hyvä sanoa selvinneensä, kun on koko viikonlopun pysynyt turvassa
kameran ollessa minun ja luonnon välissä. Maalla pidän eniten siitä, kun on niin paljon taivasta! Metsä on pelottava paikka - varsinkin kun siellä rymistelee naapurin Martti. Ja kuitenkin - onpa hyvä olla kotona
taas!

27.7 maanantaina
olin suomenlinnassa Veeran ja Tian kanssa, ja sen jälkeen Tialla katsomassa viidakkokirjan viidakkovekaria, joka oli paljon kämäisempi kuin olin luullut :<
28.7 - 30.7 oli ohjelmassa armotonta pyörän tuunaamista, olin todellakin niin machoilun ytimessä etten ikinä :D
30. päivä
olin myöskin veeran kanssa kaupungilla ja Ikeassa.
31.7 Perjantaina veeralla & niitten taloyhtiön uima-altaalla.
3.8 maanantaina oli miitti, jossa oli kaikki parhaat :D ja meillä oli pitkästä aikaa edes semihauskaa
5.8 keskiviikkona mentiin saareen Tian ja vevven kanssa. Saaren mummo teki kaikkensa pilatakseen kaikki hyvät ideat ryhmätrampoloinnista yöuintiin, joten lopulta me lannistuimme ja leikimme muumipappaa ja merta, sikäli kuin Tian hysteerisyys sen salli. Aamupalaksi superrasvaisia ja feilanneita lettuja, päivälliseksi maailman ällöimpiä nuudeleita (älkää koskaan ostako koka-nuudeleita, vaikka nimi onkin kovin houkutteleva) ja vevve söi jotain pilaantunutta ja oksensi.

Sen jälkeen lähdettiinkin jo mökille ja kesäloma hurahti silmissä...