Duu. Kirjoitan koulussa, missä minun oikeastaan pitäisi esitelmöidä Chilestä, mutta se saa odottaa. Ensinnäkin Chile on tylsä valtio.
Joo. Kotona luen Douglas Adamsin nerokasta viisiosaista trilogiaa (ainoa laatuaan), mikä haastaa minut pohtimaan elämän syvimpiä tarkoituksia. Perimmäinen vastaus Kaikkeen ei voi olla neljäkymmentäkaksi. Ei mitenkään. Mikä vastaus sitten on??? Tarkoitan vastausta kaikkeen,elämään kuolemaan ynnä muuhun sellaiseen. Tiedän että kaikki ihan KAIKKI pohtivat joskus näitä kysymystä. Se on väistämätöntä, sillä me kaikki synnymme ja kaikki kuolemme. Siinä välissä useimmat miettivät, miksi me ollaan täällä. J asiihen minä tahtoisin vastauksen. Tai kysymyksen, sama se. Vaikeaa saada vastausta, jos kysymyskin kerran on hakoteillä.

Filosofia on ihan liian vaikeaa minulle, en enää edes yritä, sen lupaan. Yksinkertaiset asia ovat paljon helpompia. (Eli se, milloin mennään nukkumaan ja milloin noustaan ylös.) En näe mitään syytä kysyä, miksi menen nukkumaan, ja pitääkö minun tosiaan nousta ylös. Tottakai ihminen menee nukkumaan, kun väsyttää. Jos ei nuku ei elä. Ainoa pakko on kuoleminen. Mitään muuta ei tarvitse tehdä, missään vaiheessa. (paitsi, jos haluaa elää.) Se siitä, pohjimmiltaan minä  inhoan elämänohjeita. Paitsi silloin, kun teen niitä itse. x)

Koulussa on ihmeen rauhallista, kun ottaa huomioon että kiltti-Tia on paikalla. Hän on tosin työn touhussa, kympin kiilto silmissään. Ei ihmekkään, kun tyyppi saa todistuksistaan rahaa. Hänellä oli tosin oli kolme kymppiä, minulla ei yhtään. Ei ihme oikeastaan. Tänään on se perkeleen jälki-istunto. Se alkaa kolmelta ja kouluni loppuu kahdelta, mikä on väärin. Joudun istumaan yhden tunnin sijasta kaksi tuntia ylimääräistä, ja vain siitä pulpettiin piirtämisestä. Lähtisin kotiin, mutta meidän koulussa ei saa päättötodistusta, jos ei ole suorittanut jälki-istuntojaan. Taas vääryyksiä. Kai se omalla tavallaan on ihan hyväkin, ettei kaikki ysiluokan pummit  pääse luokalta mädättämään yhteiskuntaa. (pyydän anteeksi kaikilta ysiluokan luusereilta, jotka sattuvat lukemaan tämän )

Noniin, säpinää. Erik ja Kiltti-tia tappelee. Tää on niin arkipäivää. -__-

  takaisin Chilen pariin.
 

                                                                             -Ombra