Eilen oli kokolailla täydellinen päivä. Yö oli mennyt murehtiessa turhuuksia, samoin aamu ja tiesin tarkalleen mitä tarvitsin oman mielenrauhani takaisin saavuttamiseksi: bussiin ja kirjastoon. Olen kai ennenkin sanonut, kuinka kirjasto on ehkä paras paikka minulle huolien karkoittamiseen. Viihdyinkin sitten neljä tuntia, lukemassa lehtiä ja sekalaisia kirjoja. Lainasin kolme: Marquezin Surullinen ja uskomaton tarina (mikä on kylläkin novellikokoelma, normaalisti inhoan novellikokoelmia mutta tämä saa sen anteeksi, sillä siinä on parhaat koskaan lukemani novellit, suosittelen) Kunderan Elämä on toisaalla (Olen rakastunut kunderaan) ja jotta kesällä vallinnut venäläisten klassikoiden sarja täydentyisi taas yhdellä: Gogolin muotokuva. Näillä pärjään seuraavaan yhdentekevään murheeseen saakka. Kirjaston jälkeen kävin taas laajasalon ostarin kirppareilla löytämättä mitään, minkä menettämistä murehtisin ja menin kotiin.

Kotoa lähdin seuraavan kerran äidin kanssa tekemään töitä. Äidin yritykselle tuli täysin puskista tilaus, ylläpitoa ja konsultointia meidän talon lähellä jonkun kerrostalon pihalla. Itse saan siitä palkkaa 10 €/tunti, yhteensä siitä tulee kai 40€  (eilen tehtiin 2 tuntia ja loppuviikosta toiset kaksi tai jotain sinnepäin) Kaikki lisäraha todellakin kelpaa.

Tänään on ollut tylsää. Heräsin yhdeltätoista, käytiin siskojen kanssa rannalla, datausta yms ja nyt päivä onkin jo melkein pulkassa. Koitan saada tuota pyöräprojektia eteenpäin plops

anteeksi sekavuus, heiheiii