mumsmums. Sain eilen joulumieleni takaisin <3

Eiilen oli taas mattimiitti. En ensin meinannut päästä paikalle, kun olin aikaisemmin luvannut mennä jouluostoksille mummini kanssa, mutta ehdin sittenkin, kun mummini väsyi ja lähti kotiin päin. Sain ostettua kaikki paitsi Erikin, Outin ja siskojen joululahjat ja olin hyvin iloinen. <3 kaikki lahjat ovat aika pieniä, joten toivottavasti kukaan ei loukkaannu :<  No siis, olin kävelemässä helsingin joulukatua pitkin ihmisvilinässä kohti kamppia, missä miittiläiset odottivat. Katusoittaja soitti trumpetilla joululauluja ja olin taas pitkästä aikaa ihan joulumielellä. Miitissä oli kivaa, kun kaikki olivat (kai) paikalla ja muutama ylimääräinenkin oli mukana.

En ehtinyt koko loppuviikkoon kirjoittamaan, sillä vaikka olinkin kaiket illat koneella en ehtinyt nettiin ollenkaan, koska piti tehdä kulttuurikurssin portfolioa. Loppuviikosta kaikki oli ihan puolkuolleita, ku kaikki oli vaan paniikissa koittanu raapii jotain kasaan, joten riehuminenki jäi vähemmälle ja  kadotin joulumieleni ihan kokonaan. Mummi tuli torstaina meille ja me laulettiin yhessä. Annina oli meillä perjantaina ja oli kivaa.

Ens viikolla on joulujuhlat ja joulukirkko ja kaikki, ja luulen että kuolen jos joudun menemään kirkkoon. Mut ristiinnaulitaan heti ovella tai jotain. Yh. Lisäks se on kamalan tylsää ja se kirkko on älyttömän ruma ja siel tuulee sisällä ja ne penkit on kovat. Mut perjantaina alkaa joululoma!!! <3<3<3

 

                          jej, pipari     -Rio