The mystinen innostuksen kohde josta kerroin viimekirjoituksen lopussa, on viimeinkin keskuudessamme. Kävin nimittäin tänään ostamassa kasvattajalta nämä kaksi maailman suloisinta hiirineitoa (jotka ovat niin hämmästyttävän identtisiä, etten todella ole varma onko ottamissani kuvissa kaksi samaa vai eri hiirtä) Olen erittäin ylpeä hiirineitokaisten omistaja ja niin intona, että varmaan spämmään kaikki mahdolliset internetin kolkat kuvilla ja ihkutuksella.

Toisen hiiren nimi on Benjy, ja se on sisartaan selvästi arempi ja varautuneeni, säpsympi ja säikympi. Otan sen jonkinsorttiseen tehokäsittelyyn niin rohkaistuisi.

Frankie taas on aina ensimmäisenä ryntäämässä sinne minne ei pitäisi, se on tyhmänrohkea ja älyttömän söpö, kokoajan touhuaa jotain.

Tyttösillä on poikien nimet? Hahaa! Pääsenkin asiasta ämpäriin eli mistä hiirut saivat nimensä: Linnunradan käsikirja liftareille-kirjassa on kaksi valkoista ja punasilmäistä hiirtä (khöm) jotka ovat superälykästä rotua ja luoneet maapallon, joka on itseasiassa jättiläistietokone, jonka tarkoituksena on selvittää Perimmäinen Kysymys, joka sopisi Perimmäiseen Vastaukseen, joka on 42.

Hih, en tiedä milloin lapset ovat syntyneet kun en saanut papereita mukaan, mutta jos joskus tarvii niin sitten kysäisen kasvattajalta... Toisekseen, tytöt eivät ole kovinkaan punasilmäisenkään näköisiä mutta kaipa sekin on sitten valaistuskysymys.

Hiirujen olisi tarkoitus saada vielä ainakin yksi seuraneiti, mutta jos ei löydy niin sitten voisi teettää vevven uroksen kanssa pinkkejä pavun kokoisia hiirivauvoja, joista jäisi minulle kaksi. Olen jopa keksinyt nimiehdotuksia ette varmana arvaa mistä kirjasta:

Syvä miete , Milliardin jättiaivot, Googleblex tähtiaivo, Ciceronius 12 & Hactar  (vevve käykö nämä vai mietitäänkö jotain muuta?)

Kaikki varmaan inhoo kun hehkutan kokoajan, mutta täällä kukaan ei voi estää :D