sataa sataa sataa. Tänään oli kaiketi tarkoitus mennä jonnekin jonkun kanssa, mutta kun sataa sataa sataa. Ihan hyvä, ei mun tänään oliskaan tehny mieli muuta kun kattoa jotain leffaa kotisohvalla mutustellen itseleivottuja pipareita. Olla ihan rauhassa kotona. Koneellekkaan en ole ehtinyt vähään aikaan. Olen maalaillut ja lukenut. Sain vihdoin pienen ystävän loppuun (aloitin lukemisen jon kesällä :D) Tykästyin hirveästi, vaikka loppu olikin piinavan pitkitetty ja jätti jotenkin epätietoiseksi... Mutta oikea ihminen kuoli, jepajee.

Haluan nukkua pitkäään jossain lämpimässä kolosessa.

Pidän syksyssä jopa tästä sateesta. Kun on märkää ja kylmää ja pimeää, sillä silloin kotona on jotenkin vielä ihananpaa, juoda inkivääriteetä ja katsella ulos ikkunasta. Me tehdään kuulemma nyt koko perheen voimin uppopaistotalkoot :-D Kyllä se mulle käy.

Eilen oli kahden tunnin ratsastus. Eka tunti Labbaksella ja toka Flikkalla <3. Labbaksen kanssa meni paremmin kuin viimeksi, tykkäsin <3 ja flikkallakin meni ihan kivasti. Duuduuu. Voi kun koulu ei alkais ikinä.

Katottiin pikkusiskon kanssa Nalle Puh. Siinäkin satoi ja satoi ja satoi.