Mhahaa. kauhea ilma, kevät on poispyyhkäisty. Kovin petetty olo, kun kevät ei sitten tullutkaan. Sama kuin saisi joululahjaksi pulkan sijasta puuroa. Tai jotain. Lisäksi me arvotaan tämän illan koirien vientivuoro, ja mistä vetoa, että arpaonni ei suosi minua.

No, on vaikea olla vihainen, kun Rajaton soi taustalla <3.

Olimme tänään koko kiljusen herrasväen kera ateneumissa eläinnäyttelyssä. Muuten ihan kivaa, mutta koko ajan sai pelätä, että jompikumpi sisaruksistani (6v ja 15v) saa päähänsä tökätä jonkun taideteoksista hajalle. Isosisko siksi, että se on sellainen erikoisempi tapaus, ja pikkusisko on pikkusisko. Elikkä. Aika vähän jäi mieleen. Muuan työ oli tehty lelueläimistä, ja aiheena oli vedenpaisumus sekä Koraanin, että Raamatun mukaan. Eläimet kävelivät toisiaan vastaan ja törmäsivät keskellä ei-niin-sopuisasti. vaikka en sellaisiin kuin Raamattu tai Koraani uskokkaan, niin olihan siinä hieno ajatus. waa.

Eilen olin Veeran kanssa itiksessä. Ostin vain kaksi pehmeää lyijykynää, kun edellinen oli kulunut nysäksi, ja pehmiksen. Ja muumilimsaa <3 Möö. Pehmiskin oli ällöä mäkkärin einesmössöä, eikä niin hyvää kun Spice icen jäätelöannokset. Keräilimme kansanedustajaehdokkaiden (hui mikä sanahirviö) jakelemia ilmapalloja ja päästimme ne taivaalle. Ja näimme Ben Zyskowiczin kebab-paikassa syömässä. Minulla oli oikein hauskaa, vaikka olikin ihmeellinen krapulainen olo koko ajan, vaikka olenkin 13 vuotias absolutistin alku. Mäkkärissäkin olin niin pihalla, että taisin nähdä näkyjä. Ei mitään perinteisiä vaaleanpunaisia elefantteja, vaan vanhuksen, jonka kasvot olivat vääntyneet ihan hulluiksi, ja jota kärrättiin paareilla. Ei siinä mitää, äiti kertoi, että vanhukset saavat usein kohtauksia itiksesstä, mutta kukaan muu ei kiinnittänyt siihen mitään huomiota, ja paareillakin oli pehmeät vällyt kuin hotellihuoneen sängyissä. Taisin olla hieman unen tarpeessa. Tai sitten olen todella tulossa hulluksi. Huolestuttavaa?

Hiukseni ovat huollon tarpeessa- ne ovat aivan takkuiset, kun siitä ei ole harjattu varmaan neljään päivään. Niille jotka eivät tienneet, hiukseni ovat sellaiset pitkät, paksut ja ne yltävät noin puoliväliin selkää. ne menevät jo vartissa takkuun, niin entäs neljässä päivässä? En taida sittenkään raaskia leikata niitä. Olen kiintynyt pitkään lettiini, ja se on hyvän näköinen takkuisena pehkona. Ja se kätkee hieman pientä päätäni.

Hoo. Muumilimu on parasta <3

                                                        -väsynyt Ombranne