Löllöllööööö.... Kipeilen himassa, vakava sairaus, ihan oikeasti! Nojoo. Aamulla oli 39,8, nyt en ole mitannut, hirveä päänsärky ja öklö olo. Tee auttaa  <3.

Edellisestä päivityksestä miljoona vuotta, otetaan kalenteri avuksi... (kissat & koirat kalenteri, perinteinen joululahjus äidiltä) Espoonereissun jälkeisenä päivänä (28 pvä, perjantai) Vevve ja Unna tuli meille ja me oltiin leivottu kivikovia mokkapaloja, joita vaan vevve pystyi syömään. Oli mukavaa. Illalla Unna joutui lähtemään ja vevve tuli meille yöksi. Pidettiin koko viikonlopun kestävä star Wars-maraton. Sinä iltana valvoimme johkii kahteen, ja loput kolme leffaa katsottiin seuraavana aamuna. Jar Jar Bings on sööpööö <3.

Sunnuntaina 30 pvä oli tarkoitus mennä miekkariin Tissun, Unnan, Vevven, Inkun ja Erkin kanssa, mutta Tia ei päässyt paikalle, ja mekin Vevven kanssa nmukuttiin pommiin, ettei menty sinne.

Tämän viikon maanantaina, 31 pvä Tia, Minä & Vevve mentiin itikseen hamsuja kyselemään. Vevve hankki harmaan tyttövauva-hamsun, jolla ei toistaiseksi ole nimeä, sillä vevve ei ota minun Lulu Bebeaster Dianoita huomioon. :<

Eilen 1. Huhtikuuta Annina tuli meille. Otettiin ekaa kertaa tänä kesänä aurinkoa Furuvikissa, vaikka vedessä oli vielä loskaa. Oli kivaa, tuli vähän kylmä.

Ja tänään olen kipeä. Joku hullu on ostanut lämpimään jääkaappiin 8 levyä marabou suklaata ja minut yksin kotiin syömään sitä. ^^ Katselin Vevveltä lainaamaani Nightmare before x-masia ja silleensä ja nyt olen koneella ja pohdin, paljonko minun pitäisi syödä särkylääkettä, että tämä jyskytys lakkaisi?

Ainii, Vevven synttärit siirtyy viikolla tai parilla. Onnekasta sinänsä, sillä mitä hankkia ihmiselle, jolla on jo kaikkea?

Ainiin ja sitten vielä tärkeä tiedotus kaikille kivoille ihmisille. Pókemonit on palannut muotiin pikkusiskoni luokalla. ^^ <3<3

 -Rio