Näyteikkunashoppailu on paljon kutkuttavampaa kun on kerrankin rahaa ja tietää, että tavallaan minä voisin ostaa ihan mitä vaan. Ja se johtaa ylilyönteihin CDON.comissa... Tai olisi johtanut jos osaisin/voisin käyttää koko roskaa. Ilmeisesti visa elecktron on jonkinsortin kökkökortti millä ei voi edes tilata asioita verkkokaupasta. Eikä ylilyönnistä voi mielestäni puhua jos on tilaamassa yhtä loistavaa levyä ja kahta ihanata ps3 peliä vaivaisella 74 €. Voinkin tähän listata mitä juuri nyt on kuolauslistalla:

1.SEPTUM 3.4mm! Tätä on odotettu! Viimein toteutuu 16. heinäkuuta Jyväskylän CTRLässä <3

2. Bioshock 1. Pelasin demon ja rakastuin. Tämä liihottaa luokseni CDONista kunhan isä auttelee sen pirun hankalan tilauksen kanssa. MIKÄ IHMEEN VIKA ON MUKA VERKKOPANKEISSA, 
ETTEI NIISSÄ VOI MAKSAA OSTOKSIAAN :<

3. Rubik : Dada Bandits. Ihana bändi. Harvoja kuunneltavia kotimaisia. CDON.com saatana

4. Arcade Fire [tähän minkä tahansa niiden levyn nimi] Kuulin Radio Helsingissä (ja sitten YouTubessa ja sitten mySpacessa) ja rakastuin.

5. Katamari Forever Suloisuus. ihanuus. Katamarius. Pakko saada. CDON.com perkele.

6. Leonardo da Vinci: työpäiväkirjat. Tätä olen kuolaillut suunnilleen joulukuusta asti. Hintaa vaan on kirvelevät 35 € (tai ainakin akateemisessa, bookplussassa näyttäisi olevan kympin halvempi) Kuvitettu, suomennettu painos kommenteilla & selvennyksillä <3. Tämän kohdalla vielä koitan hillitä itseni kun To Read lista vaan kasvaa ja kasvaa eikä kutistu ollenkaan.

7. Wolf Parade: Expo 86 Meinasinko muka huutaa kun kuulin että nämä ovat julkaisseet uuden levyn ja tulossa marraskuussa Tavastialle keikalle. Joka tosin on k-18. Arvatkaa välitänkö, en!

+Tätä himoitsen mutten voi saada: PSP tai voisin mutta sitten joutuisin myös myöntämään itselleni etten hallitse rahankäyttöäni ollenkaan ja ja ja niii.

Ensviikolla istun täällä Ylen Uusien Palveluiden toimistossa lähes yksin kun kaikki muut Yleläiset jää lomalle. Laadin koko viikon kaikenkattavaa linkkilistaa jossa käyn läpi verkkopalveluita jotka toimii ja ei toimi ja miksi ja tämä tarkoittaa siis randomia dataamista kaikissa mahdollisissa sosiaalisissa medioissa = facebook, here I come! Ja jos joku tämän lukee, pyydän apua tähän liittyen: Millaisia nettisivuja sinä käytät tai et käytä? Jättäkää minulle kommentteihin vaikka vain linkkilista niin olen iloinen.