Elämä jatkuu taas. Olen palannut ma.

eli uudistukset voittekin huomata, ulkoasun vaihdos, ulko-asusta kiitokset Yo-Yolle <33 ja sivuihin kaikkea mössökästä. En sitten malttanutkaan olla tauolla kovin pitkään.

Siitä elämästä. ei minulla sitä ole vieläkään, mutta mihinkä sitä tarvitsisikaan?

Jipee. Taas oli sellainen viikonloppu, jolloin sai olla ylpeä suomalaisuudestaan. Euroviisut sujuivat loistavasti, vaikka minä pelkäsin, että niistä tulee jotain ihme mössöä. Käytiin kaveriporukalla katsomassa DJBB:n keikkaa senaatin torilla, ja se oli kyllä niin upeaa, sellainen kerran elämässä-juttu. Aivan ihanaa. Tulee vieläkin kylmiä väristyksiä, kun mietin Island girl- kappaletta. Ihanaa <333 Ihme juttu, ettei kukaan ollut pahemmin kännissä. Se olisi ollut niin suomalaista...Lauantaikin oli täynnä toimintaa, käytiin katsomassa Jukkapoikaa, joka kylläkin lopetti keikan kesken. Sääliksi kävi häntä.

Tyhmää, että Euroviisun pisteet menivät naapurimaille. Euroviisut olivat liikaa suhteiden hoitamista, ei musiikkikilpailua. suomenkin pisteet tulivat naapurista. The Arkin olisi pitänyt voittaa, Hyvä Ruotsi! Jotkut kärkikymmenikön kappaleet olivat niin hirveää euro humppappaa, että tunsin, kuinka aivoni sulivat happoon ja valuivat korvista ulos. Sellaiset eunukkisopulit pitäisi kieltää lailla.

Urgh, että minä inhoan äitienpäivää!!! Maailman turhimpia juhlia, joka pakottaa kaikki tyttäret ja pojat kiemurtelemaan ostoskeskuksissa miettimässä, mistä äiti pitää tai on pitämättä. Ja voi niitä raukkoja, jotka väkertävät lahjansa itse, sääliksi käy heitä, kun äiti ei sitten arvostakkaan jakkara-keinutuoli-yhdistelmää. Voe voe.

Sosiaalisuus ei sovi minulle. Liika-annosteltuna se saa minut menettämään yöuneni ja järkeni ja minusta tulee vihainen ja väkivaltainen. Ja saan siitä päänsärkyä.

Rrakastan joukkotapahtumia. On niin mukavaa, kun hirveästi porukkaa, hyvä meininki ja voi kerrankin olla samaa massaa vailla tarvetta erottua joukosta. Voi vaan sulkea silmät ja rentoutua. Kukaan ei kiinnitä mitään huomiota, ja voi rauhassa riehaantua, koska kaikki muutkin tekevät niin.

Käypääkä katsastamassa tuota sanataide-osiota. :D

                                                -Ombra