Tänäänon kulunut kaksi päivää blogin vuosipäivästä. Olen huono ihminen enkä ole kirjoittanut miljoonaan vuoteen. ALoitetaan siis viime viikon perjantaista

jolloin muutin Tialle tilapäisasumaan ja keksin, että kirsikkatikkarit = Todellakin hyvä juttu. Lutkutin tikkaria koko masentavan kemiankokeen, joka ei edes mennyt niin huonosti. Siis Menin Tialle. Me kai katottiin joku leffa (ainii, Zorrooo!!!) ja syötiin turkinpippureita. (tai minä söin, Tia ei tykännyt niistä, myöhemmin paljastui, että ne oli Tian isän turkinpippureita, joten oli aika ilkeä temppu laittaa minut syömään niitä.) Jossain vaiheessa Tian vanhemmat ja Roope tulivat kotiin ja silleen. Illemmalla käytiin ulkona, viivyttiin tun´ti jutellen henkeviä.Sitten puiden takaa tuli pelottava (pyörän)valo, joka säikäytti meidät puolikuoliaiksi ja ajoi meidät takaisin kotiin. Iltaa vietimme katsomalla sairaan tylsää leffaa, joka tuli telkkarista. Siinä kuuluisat näyttelijät leikkivät käyväsnsä maapallon ytimessä pelastaakseen telluksen. Sattumalta kaikki muut heebot paitsi päähenkilö ja sen seksikäs tyttöystävä kuolivat suhteellisen nopiasti. Juttelin tylsistyneenä Tian isän kanssa, ja se osoittautui myöhemmin ihan mielenkiintoiseksi.

Nukkumaan! Herättiin molemmat samaan aikaan yheksän aikoihin ja pelattiin vähän aikaa tietokoneella. Tian vanhemmat lähtivät jonnekkin jossain vaiheessa ja me jäimme sinne syömään ravitsevaa aamupalaa, joka käsitti sourcream and onion- sipsejä ja barbecue dippikastiketta( Tiettekö ne kastikkeet, jotka ovat jauheena pussissa ja sekoitetaan light-kermaviiliin) sekä Bonaquaa. Ja paahtoleipää. Katselimme samalla Shrekiä alkuperäisillä äänillä. Siihen kyllästyttyäme menimme Tian taivaanlahja-poreammeeseen ja lilluimme siellä kaksi tuntia. Rypistyin rusinaksi.

Piru periköön vuodatuksen. Muttaa...

join Tian kokikset ja lajittelin Tian lehdet. Sitten lähettiin hakemaan Dannyä ja Pedroa kotoa, ja jaettiin mainoslehtiä(joita kukaan ei edes lue) kokonaiset kolme tuntia. Kello oli siihen aikaan kuusi ja päivän ruokasaldo pussillinen sipsejä ja paahtoleipä. Eli ihan pieni nälkä. Menimme takaisin Tialle ja kiskaisimme mozzarella-einespizzat jääkaapista ja törkkäsimme ne mikroon. Popsi. Kävelimme meille ja minä söin vielä kanapastaa, grillattua kalaa, grillattua paprikaa ja suolaperunoita. Tia ei syönyt mitään näistä, koska oli täynnä. Jouduimme viemään koirat vielä illallakin, heti NCIS rikostutkijoiden jälkeen. ihan kakkaa, eikä se jaksokaan ollut kovin hyvä. Äityliini pakotti meidät nukkumaan. Heräsimme molemmat09.03, Tia ehkä minuuttia aiemmin. Söimme paljon aamiaista ja sitten Tia lähti ratsastamaan ja minä siivoamaan. Nyt huone on siisti ja puhtoinen. Datasin loppupäivän.

Maanantaina kaikki olivat pitkästä aikaa koulussa, eikä kukaan ollut kipeä. Minä ja Tia mentiin Veeralle pelaamaan nintendoWiitä ja nintendogsia, eli nörtteilemään kunnolla. Syötiin paahtoleipää ja juotiin kokista niin kuin aina Veeralla. Veeralla on yksinkertaisesti pakko saada paahtista ja kokista, ensinnäkin koska veeralla on aina paahtoleipää ja kokista ja siksi, että join ihan sairaasti kokista ja söin ihan sairaasti paahtoleipää, kun tein veeralle rastoja Veeran mökillä, missä oli lepakko.

Rexi tuli sabotoimaan mun datausta, aawwww... Se on harvinaisen söpö sabotoidessaan kaikenlaista.

Ja tänään oli tavallinen päivä + kuntotesti, eli plaa. Kuntotesti on silkkaa kidutusta ja se meni kokonaisvaltaisen surkeasti, erityisesti se notkeutta vaativat osanen, jossa sain taas miinuspisteitä, kun en edes yltänyt siihen kirjaan, mitä piti tökätä eteenpäin...

Ja keijonen sai taas oikein älynväläyksen!! Kaikki välkät on taas ulkovälkkiä. Keijonen partioi käytävillä väijyen viattomia myöhästyjiä. Mihinkään ei voi enää luottaa. Ja ne sanoo, että pian ovet rupeavat sulkeutumaan kellonsoiton jälkeen. Eli viattomat myöhästyjäparat kärsivät taas.

hyvää vuosipäivää...

                              -Rio