Saimme juuri eilen uuden objektiivin (kolmas, jej!) kameraamme. Sillä voi ottaa kuvia n. 20 cm.päässä kohteesta, ja se hoitaa työnsä erinomaisesti. Objektiivi ei tosin sovi räpsimiseen. Sillä saa hyviä lähikuvia, jos keskittymistä riittää. Liikkuva kohde (lue: kissa) on lähes mahdoton kuvata.Harjoitellessa...

Istun kotona jälleen vailla aikomusta mennä ahdistavaan opinahjoomme. Minulta jää teatteriesitys Saatana saapuu Moskovaan näkemättä, mikä todella harmittaa minua. Esittelyn perusteella se vaikutti hyvältä ja olin jo kurssin alussa ajatellut sitä mielenkiinnolla. Ei voi mitään. Luulen, että loma tekisi yhdelle jos toisellekkin hyvää, minua se ainakin auttaa.

Meillä on täällä kaksi siivoojaa, jotka äiti eilen hommasi, kun ei itse vaivautunut tarttumaan imuriin. En jaksa noteerata heitä, koitan vain pysyä poissa tieltä. Tänäänkin on ohjelmassa lähinnä koneella nyhjäämistä ja leffojen katsomista. En jaksa tänään katsoa mitään nyyhkyä, joten kotimme surkeasta leffavalikoimasta johtuen taidan katsoa jonkun sormusten herroista. Ne ovat kauniisti tehtyjä, ei muuta.

Em. Pystyn btw taas piirtämään. Nyt vain odottelen, että saan kerättyä tarpeeksi rahaa kunnollisiin tusseihin, edelliset ovat jo ihan liian raiskatut, eikä ohuista tusseista ole mihinkään. Tarvitsisin ainakin viidensävyistä pinkkiä + perusvärit. Kunnon tussit ovat vaan niin perkeleen kalliita!

Varmaan huomaa, ettei minulla ole tänään mitään kunnollista sanottavaa. Ihan perushyvä olo vaihteeksi, ehkä ihan sen takia, että tiedän, ettei minun tarvitse mennä minnekkään ihmisten ilmoille.Huomenna koulupäivä odottaa jokatapauksessa, joten aion nyt nauttia viimeisestä lomapäivästäni täysin siemauksin.

 

 

                                                     -Rio