Löllöölllööö. Arvaaa, mikä on jännnää? Aina, ku on tylsää, ni on aikaa kirjottaa blogiin mut ei oo mitään kirjotettavaa. Ja sitte, ku on kivaa, ni ei oo aikaa kirjottaa blogiin, vaik olis hirveesti kirjotettavaa.

Iha ekaks: Oltiin Outin kanssa kampissa viime lauantaina. Se oli kivaa, käveltiin ja juteltiin ja käytiin Uffissa 1€ päivillä. Siel oli hirvee tungos ja kaikki otti säkeittäin vaatteita, ni en jaksanu ruveta ryysäilemään. en ostanu mitään ja lähettiin pois suht nopaa. Sitte olin kiltti tyttö, enkä syöny Arnoldsissa, vaan ostin Kampin Take Awaysta kanapatongin joka oli valtavan pitkä ja ihan hyvän makuinen. No eniveis, Sitte saimi tuli ja me istuskeltiin ja Saimi säikähti kaikkia ihmisiä ja meni pylvään taakse piiloon. Ja halusi mennä nallekauppaan ja oli hirmuisen söötti.  Sitte mentiin ostamaan Outille karkkia, ja sitten ne lähti Saimille yökyläilemään, ja minä lähdin kotiin. Vevve soitti mulle bussista ja sillä oli hirmu tylsää, ku se joutu istumaan siellä tekemättä mitää ja sillä oli verhot naamassa.

Sitte sunnuntaina Unna ja Veera tuli meille. Aluksi Outinki piti tulla, mut sitte sitä väsytti liikaa, eikä se sit tullukkaa. Me leivottiin pizzaa ja Vevve  Unnan sanoin "Nyyhki ranskalaislappalaisen etämiehensä perään" ja seottiin ja iskän mielestä oltiin rasittavia ja oli oikeen kivaa. Saatoin heidät bussipysäkille, ja tuli jälleen ilmi, että olen aiheuttanut Veeralle lukuisia lapsuuden traumoja, joilla on näinkin kauaskantoisia seurauksia. Bussi tuli ja vei heidät pois luotani NYYHKY.

Maananataina oli eka päivä koulua. Olin vähän antgst, koska loma loppui, mutta en hirveän, koska tajusin mikä hirveän kamala ikävä minulla oli ollut! <3 Halailin kaikkia ja imin tikkaria ja olin varsin onnellinen ihanassa mekossani. Päivän jälkeen mentiin minä ja Unna ja Veera Kamppiin ja pääsin kiristelemään korsettinauhoja, koska Unna oli kiltti ja sovitteli kaikkee ihQ Cyberissä ja Morticiassa. Myyjätädit näytti nyrpeetä naamaa, mutta oli tosi kivaa ja löysin täydelliset pornokengät, hirveen kalliit mut ihanat ihanat!!! Öm. Neiteil neiteil. Sitten tuli kutsu kotiin ja jouduin viemään koirat, koska en ollut ilmoittanut, minne menen... :<

Tiistaina Tia, Veera, Unna, Sofia (tian randomi husö-kaveri)ja minä mentiin piiiitkästä aikaa itikseen. Paikka oli ihan ennallaan, soviteltiin hirmusti kenkiä, paitsi minä, joka en kehdannut, sillä senhetkiset housuni saivat kaikki kengät näyttämään rumilta. Itis reissun jälkeen minä ja Unna ja Veera jätettiin Sofia ja Tia rauhaan ja mentiin Unnalle leipomaan Focaccia-leipää (miten se ikinä kirjoitetaankaan) Leivästä tuli hirmu hyvää, vaikkapa me Veeran kanssa ei tehty mitään sen eteen, koska meillä oli kiireellistä Unnan orjuuttamista ja "iik mun kynsilakka menee pilalle"-neiteilyä. Unnan  lakkaamat kynnet, muuten. Unna parka.

Keskiviikkona oli ussan koe ja minä ja Tia mentiin Veeralle syömään paahtoleipää ja juomaan kokista. Nam Nam. Pelasin nintendogsia heehee ja Kaikkee kivaah ~<3

Ja tänään on torstai. Ylläri pylläri= mitään ei ole tapahtunut, joten minulla on jälleen aikaa kirjoittaa.