Nuunuu.

Ette aravaa.Tyhmäntyhmä Henri hissanopettajamme laittoi ilkeänä miehenä merkinnän opettajien vakoilukeskukseen wilmaan: Laiminlöi tehtäviä, häiriköi tuntia, laitetaan kasvatuskeskusteluun.

Näytänkö minä muka ihmiseltä, joka häiriköisi tuntia? Saatikka laiminlöisi tehtäviään. (Tämä oli sitten retorinen kysymys, en kaipaa vittuilua tyyliin, "no daa~") Ja siitä tunnista. Me tehtiin ne tehtävät. Juttelu tapahtui tehtävien tekemisen jälkeen. Eikä Henrillä ole oikeutta pitää uudelleen meille sitä tuntia!!! Ojn ihan kohtuullista, että me suututtiin. (ja laitettiin adressi Henrin lomauttamiseksi kiertämään, sen sijaan on vääryyttä takavarikoida mokoma adressi, tämä taas maj-Brittin toimesta) No, ensi maanantaina mennään tekemään valitus suoraan rehtorille. Asiallisesti, näin toivon.

Ja on sääli, että Vevve jäi tästä paitsi :< Nyy. Hän oli kipeänä, parantukoon pian musmus. :3

Ja niin. Koen kokeneeni vääryyttä ja ansaitsevani pätevämmän historian opettajan, joka ei syrji oppilaita ulkonäön tai mielipiteiden perusteella. Lisäksi, on vähintäänkin arvelluttavaa, että uskossa oleva ihminen opettaa meille Historiaa ja Uskontoa, sillä kykeneekö hän säilyttämään puolueettoman näkökannan oppiaineisiinsa?

Onneksi ensi jaksossa ei ole järvistä.