Loma on alkanut. Ei ole lunta enkä onnistunut pysymään lahjomattomana, en tosin hirveästi pistänyt vastaankaan. Joulujuhla jätti mieleeni ikuiset arvet joita joudun joskus puimaan ammattipsykiatrin avustuksella, sillä opettajien Danny ja se se ihme tätsky-imitaatio oli traumauttava ja aion valittaa opetushallitukselle. Kohta lähden Konalaan, tässä on puoli tuntia aikaa pelata dinorunia ja laittaa "kampausta" Sain piparin Tialta ja levyjä vevveltä ja jouluun on enää neljä päivää <3

Juu, oltiin Ruotsissakin, mutta se mitä siellä tapahtui on valtionsalaisuus. En ainakaan laulanut karaokessa lastenlauluja. En ainakaan tanssinut ollenskaan. En ainakaan ihkuttanut jokaista pikkukatukauppaa vanhassakaupungissa. En ainakaan syönyt itseäni siaksi buffetissa, enkä ainakaan kahdesti.

 

edit: Kånalassa oli mukavaa, vaikka mitään järkevää ei taidettu tehdä... Me tavattiin Vevven kanssa Herttoniemessä ja jatkettiin keskustaan, missä tavattiin Nenny. Lähdettiin Kånalaan eikä edes soitettu kertaakaan Tanelille tai soitettu sille ja löydettiin silti hiaanosti perille! oltiin pr00.