Elikkä massiivinen kuvapäivitys viimeviikonloppuisesta sarjakuvafestivaalista.

Eli tuolta.

Eka päivä eli perjantai meni sarjakuvabussissa istuen. Tia oli ninja ja veera kävi vain pikaisesti pyörähtämässä ennen kuin hävisi taas jonnekin. Nii ja sain uuden sielunkumppanin! Semmoi nörttimies. Lainasin sen suositteleman kirjan, siitä lisää alempana.

Lauantaina olikin jo paljon jännempää. Tia ja Tiia (jompikumpi vaihtakaa nimeä pliis) oli Silk Spectrenä ja Rorscharchina ja Tia joutui tekemisiin poliisin kanssa (siitä kuultiinkin sitten koko viikonloppu), Pinja oli NinjaPinja, minä ja Veera sumopainittiin ja minä hävisin, syötiin wrongissa, Samikin oli mukana, Tia ja Tiia kävi kesken päivän Star Wars trooppauksessa mistä voi lukea lisää Tian blogista jajaja oli kaikin puolin kivaa. Yö oltiin Tiialla ja siellä oli jääkarhu joka oli kissa. Ja sumoilukuvan on ottanut Pinja koska selvästikään minä en ainakaan ole kameran takana.

Viimeisenä päivänä oltiin kaikki paitsi Tia ( alias Vilkas) aika väsyneitä rällästäjiä. Pinja ei tullut ollenkaan, Sami, Eppu ja Samu nähtiin pikaisesti ja sitten jotain rändömeitä jotka vaan Tiia(alias nuhanenä) tunsi. Kuvan yllä on ottanut Tia. Huom Huom mätsäävät juurikasvut :'D

Nii ja se kirja jota uusi sielunkumppanini minulle suositteli:

Abraham Lincoln: Vampire Slayer. Olen hymyillyt tätä lukiessani niin vinosti, että pelkään oikeanpuoleisten poskilihasteni repeävän. Abe Lincoln, yhdysvaltain presidentti ja paras vamppyyrintappaja ever. Voi kumpa ne tekis tästä elokuvan. Yllä oleva kuva on kirjan takakannessa, joten tätä on hyvä kanniskella ympäriinsä.

Siinä se jeejee ja heihei. Missattiin kaikki festivaalien virallinen ohjelma mut hauskaahan meillä silti oli niin kuin aina.