Hey.

Kaksi päivää kesälomaan, huihui. Ihan hirvittää, kohta ollaan kasiluokalla :P Ei vaineskaan. Mutta, nyt on korkea aika antaa hiukan tunnustusta Veeralle, Tialle, Annille ja Erkille! Nämä uskomattoman upeat ihmiset jaksavat minua melkein joka ikinen päivä, vaikka en useinkaan jaksa olla hyvä kaveri, (anteeksi, Tia) saatikka sitten ystävä. (annathan anteeksi, Veera?) Kiitos teille, ansiostanne minun henkilökohtainen egoni posahtaa mielihyvästä. Huh. Taas sitä ollaan vuoden vanhempia kuin viimevuonna samoihin aikoihin.

joo, se siitä. Vika kouluviikko on aina paras. Tänäänkään ei tehty mitään järkevää, mikä ei tietenkään poikkea tavallisesta, mutta tällä kertaa opettajat eivät vetäneet siitä hernettä nenäänsä. Tänään oli joku ihan ihmeellinen käsitöiden katselmus tilaisuus, elikkä oppilaiden kuvis ja teknisen töitä surkeilla koulubändeillä kyyditettynä. No voi hellivelli! Se oli pahempaa, kuin viimeviikkoinen vaahtokarkkioksennus. -____-

Lauantaina laitetaan minun hiukseni piikkeinä pystyyn. Siitä tulee Jännää isolla J:llä. Vähän jännittää, hiukset kun ovat pysyneet muuttumattomina jostain vuodesta nakkimakkarainen isolla kepukalla. Iik.

Viime tiistaina oltiin koulun kanssa särkänniemessä. Se oli... jännää. Lintsillä (tai ruotsissa) olisi ollut kivempaa, mutta mukavaa, että lähdettiin jonnekkin. Paluubussimatkalla ihmiset olivat juoneet jo niin paljon energiajuomaa / kahvia, ja syöneet karkkia, että meno ja varsinkin jutut alkoivat olla jäämistöä ekaluokkalaisten vessahuumorista. Huhhui.  Jutut oikeasti vilisivät munakarvoja ja vaikka mitä. Ihmiset, jotka eivät juoneet kahvia / syöneet karkkia nukkuivat. (Minä kylläkin nukuin JA join kahvia.) Mikä meihin järkeviin tyyppeihin menee pitkillä automatkoilla? (Varsinkin kun tarjolla on liikaa kettukarkkeja krhm, tia )

Väsyttää vieläkin, kun tuo nukkuminen on jostain syystä jäänyt vähemmälle. Sen siitä saa, kun riekkuu siivoamassa aamumyöhään.

Beatlesin Hey Jude soi ja olo on onnellinen :) Naanaanaanananaa...

                                             -Riki