Ohlalaa, tänään se sitten alkoi, kauan odotettu ja kaihottu TET. (TET-työläissaagan päättymisestä on siis reilu kuukausi, ja tässä välissä on vain 3 kirjoitusta. Ahkeraa, siis ei.) Että tykkään tet-paikastani. Rakastan sitä. Puitteet on mahtavat, se paikka on niin ihanan iso ja valkoinen ja avara ja iPodmainen. Kukaan ei onneksi huomannut, että tulin muutaman minuutin myöhässä ja ensimmäisiksi siellä tarjottiin kahvia. (=haluutsä jotain syötävää/juotavaa) ISO mukillinen teetä. Ihan ensimmäinen hommani tet harjoittelijana oli pidellä teippirullaa :'D Ja roudata iso ja painava pöytä huoneesta toiseen. Kävin esittelemässä itseni Antille, joka ilmeisesti on joku iso ja pelottava pomomies, joka käy aina välillä sanomassa, mitä on tehty väärin. Pisin homma oli ehkä stipendiseinän järjesteleminen, joka oli aika yksitoikkoista ja turhauttavaa puuhaa. Ööö. Sit mulla oli tauko. Lisää teetä ja auringonkukansiemensämpylä. Ja suklaata. Ja kokista. Käytiin Minnan kanssa kauppahallissa hakemassa graafikoille ja muille sellasille porkkanamuffinsseja ja hirveä kasa vihanneksia ja hedelmiä. Sitten järjestelin istuintyynyt portaille. Siirreltiin pöytää, mutta hissi oli varattu. Taukoilin taas vähän aikaa kunnes ne sanoi, että mene kotiin vain. (klo 14.00) Kävin isoroban Uffissa ja stupidossa itsekseni ja sitten suunnistin kotiin. Tykkään, tykkään tykkään, tykkään olla tettiläinen. Tykkään kovasti.

Mulla on hirveän kauhean kamala räkäyskäflunssa, yskin koko ajan limaa ja kuulostan ihan vaariltani, joka on polttanut 60 vuotta. Kuumetta ei ole mutta päätä särkee. Jos olisi mikä tahansa muu viikko, niin jäisin kotiin mutta TETistä en halua jäädä pois joten ei auta itkeä.

Syysloman olin mummolassa Somerolla. Sää oli karmea, mutta oli ihanaa olla maalla, varsinkin, kun en koko kesänä ollut käynyt. Vinttikomeroista löytyi  aivan ihana mustavalkoinen takki ja neule, jossa on sydämiä<3  Oli ihanan iso taivas ja jotenkin tuntui, että sai henkeä paremmin tai jotain. Ratsastamaan olisi tehnyt mieli mutta koneeseen pitää säästää.

Ens lauantaina on taas kaks ratsastustuntia putkeen, nyt 12-14.00. Voi kun olis sama hevonen molemmilla tunneilla niin ei tarttis sählätä niin kuin viimeks.

Mus mus.