Nyt soi: Risto - Hessu kostaa

Hee. Valaistuin suomalaisen musiikin suhteen ja jee ja vevve lataili mulle sen jukkapojat ja marjoleinoset <3

Naurr. Koko eilispäivä meni yrittäessä unohtaa tämän päivän. Maalailin yhden ruman jakkaran ja laatikoston siljan huonerempasta jääneellä vaaleansinisellä maalilla Jakkarasta tuli kiva, ihan ku Strömsöstä tempaistu :D

1241453957_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Katsoin sen madonna leffan 80-luvulta, tuli telkkarista. Who´s that girl? oli hauska leffa, tyksin. Madonnakaan ei ollu niin pelottava ku se on nykyään. Se alkaa hieman pelottaa kun niin vanha akka on niin vahanukke.

Mutta! tänään oli se kauhulla odotettu Torkkelin pääsykoe, missä tietysti epäonnistuin surkeasti. Yksi niistä kolmesta tehtävästä tuhoutui totaalisesti, astuessani ulos siitä rakennuksesta olin ihan satavarma etten tasan pääse sinne lukioon ;__; Mutta soitettuani muutaman hysteerisen puhelun ja rauhoituttuani hieman totesin, ettei yhden työn feilaaminen ole niin maata mullistava juttu ja kaksi muuta oli kuitenkin ihan hyviä ja sikäli todistin osaavani edes jotain  yms yms. Vajaa puolet siitä porukasta pääsee sisään, pitää vaan toivoa että se toinen puolisko feilasi pahemmin kuin minä, eikä tässä oikeastaan ole mitään mitä enää voisi tehdä muuta kuin angstata ja viillellä ranteet auki. Eihän se niin huonosti  mennytkään.