Tänään on lahjakkaiden feilaajien vuosipäivä.

En ikinä ole stressannut yhtäkään koetta niin paljoa kun tätä, mikä on ensi viikon tiistaina - kuvataidelukion pääsykokeet. En edes silloin kun purskahdin itkuun ruotsinkokeen jälkeen :D Olin tänään ostamassa tarvikkeita koetta varten. En tajunnut tietenkään kirjoittaa mitään ylös siitä mitä sinne tarvitsee. Näin niiden nettisivuilla neuvottiin varustautumaan:

 Pyrkijällä on oltava mukanaan seuraavat työvälineet: vesivärit (vähintään kuusi perusväriä), kaksi eri kokoista sivellintä, vesikuppi, terotin ja lyijykynät (HB ja 2, 3 tai 4B) sekä pyyhekumi. Muita välineitä ei tarvita! Ota mukaan omat eväät.

kuudella purusvärillä tarkoitetaan kylmää punaista, sinistä ja keltaista ja lämmintä sinistä punaista ja keltaista. Minullapas on peitevärit, Joissa on kylmä sininen, ja lämpimät vihreä, keltainen & punainen, sekä valkoinen ja musta. Hmh. Jos ne ei kelpaa ne saa luvan lainata mulle ihka oikeat vesivärit :D Kaksi erikokoista sivellintä - niitä minulla on kolme, kokoa 0, 6 ja 12. Mietin tässä jätänkö suurimman vai pienimmän pois, jos en saa pitää niitä kaikkia kokeessa. Sitten lyijärit. Niissäkin voi feilata - rakastan käyttää B6sta ja tietty ostin sitten sellaisen, ja varmuuden vuoksi vielä B3, joka on mielestäni liian kova ;__; Käytän sitten sitä kokeessa.

En tasan pääse sisään, joudun kymppiluokalle ja ryhdyn uusnatsiksi ja ryhdyn vihaamaan suomen snobia taideväkeä ja isona murhautan ne kaikki.