Öm. Nöm. Nöm. Kirjoitan, koska Unna patistelee. Mikäs siinä, ei tässä oli muutakaan tekemistä.
Tulin äsköttäin (ratsastus)tunnilta ja oli oikein mukavaa. Menin ihan pikkusella Banskuponskilla nimeltä Flicka, ja se oli pienin ratsuni ehkä neljkään vuoteen. Jalat roikku sen polvissa <3 Oli oikein kivaa, sain laukankin nostettua peräti kaksi kertaa vaikka aluksi ajattelin, ettei siitä tulisi mitään. :3 Tia muuten, anteeksi hirveest siitä, ettet päässykkään mukaan. Me huomattiin myöhemmin, että autoonki olis mahtunu ja mulle tuli ihan kauhee syyllisyydentunne enkä haluu et oot mulle vihanen ;__; Sitäpaitsi sun pitää tulla ens viikolla mukaan. me mennään esteitä ja sä voit tulla sinne nauramaan meille  : D.

Koulunkäyti on ihan perseistä. Ensimmäiset kolmepäivää menee ihan kivasti, mut torstaina tulee aina sellanen että yhyy ei täss oo mitään järkeä haluun kotiin-fiilis. Ihanaa nyt kun on viikonloppu.

Nii muute viime viikolla oli taiteidenyö! Oli ihanaaihanaaihanaa. Leijuin koko yön sillä, että luulin  pääseväni 14.10 Xiu Xiun keikalle, jonne en sitten pääsekään, koska se onkin k-18 Nyt pohdin, saisko Shanelta paperit, mut iskä ei kuulemma halua 'tukea huijaamista', eli päästää muo sinne Shanen henkkareilla. Ei sillä ollu mitään Sweeny Toddiakaan vastaan -__- Kaksinaismoralismia? ehkä juu.
Ihan epäreilua. ;__;

Mööp eipä kai tässä muuta. Illemmalla menen Unnalle ja sillee kivaa ^^