Muistaahan kaikki pippeliperunan? (yritin löytää linkin sen ensiesiintymiseen mutten löytäny, ettikää itse senkin nakit) Pippeliperuna siis tiedoksi satapäiselle näkymättömien ja kuulumattomien mielikuvitusystävä-bloginlukijoille on pienenpieni peruna, jolla oli pieni penismäinen uloke, johon kiinnyin siinä määrin että sujautin taskuun ja varastin jättipätti cittarista (nyt ne ei ota muo niille kesätöihin kun paljastin, nyyhky.) ja siitä on jo ainakin yli vuosi. No tässä taannoisen siivouskohtaukse kourissa löysin sen mun kynäpurkista, jonne olin sen unohtanut ja arvatkaapas mitä! Pippeliperunan pippeli on surkastunut surullisesti pois, mutta sepä oli perunamaiseen tapaansa kasvattanut kaksi isompaa ja hienompaa tilalle!! Ja eilen mä tökkäsin sen multiin ja nyt saan pippeliperuna vauvoja jossain vuoden päästä <3

 

hmh. Ja kun tämänkin taidekappaleen jaksoin koneelle laittaa, muokkasin sitten monia muitakin tästä talven ajalta, mm. nämä:

 

Enkö ollutkin kiltti kun jaksoin laittaa!

Nyt menen huuhtelemaan punaisen värin päästäni, heiheiii

Moi taas :D Puolessa tunnissa punapääksi, kuka olisi uskonut. On ollut muutenkin  tosi touhukas päivä, aamupäivä meni siivotessa huonetta, latasin kuvia koneelle ja sain muokattua niitä sillä vanhalla (elämäni ensirakkaudella) rämällä. Hamsterinkin siivosin juuri, se on niin sulo ja hieno poika <3 Huomenna pitää pakata ja lähteä mummille, ja paljon tekemistä mukaan ettei kuolemantylsyys iske, plaa. Sitten en pääse koneelle ennen perjantaita / lauantaita nyyhky kuinka tästä selvitään jne. Maalla ei yleensä edes huomaa, että kone puuttuu ja kännykänkin aion pitää pois päältä. Otan Mika Waltarin appelisiininsiemenen mukaan ja lainaan jotain sikafarmarilan kirjastosta, sillä kirjastosakkoni ei tietenkään päde siellä.. njäh njäh. Ja kaikki lempivaatteeni jäävät kotiin peseytymään, kuljen -ah- lökäfarkuisssa ja villapaidoissa. Ja koitan löytää jotain kivaa paikanpäällisistä superhalvoista kirppareista. Niistä ei kyllä yleensä löydä mitään, mutta pitäähän sitä jotenkin aikansa kuluttaa.