Tykkään tälläisistä alkuilloista- Lämpimiä, hiljaisia (tosin joku tyhmä laittoi kattolampun päälle-häikäisee) Koko yläkerta on käytännössä minun ja kissojen kello 17-20.00, kaikki äänet alakerrasta kuuluvat etäisinä ihan kuin huonosta radiosta (pikkusisko laulaa singstaria surullisen huonosti ja äiti tyhjentää astianpesukonetta) Lueskelin hyvää kirjaa kunnes tajusin että olen iloinen ja tulin koneelle. Huono valinta, silti.

Kohta on halipäivä, ystävänpäivä, mikälie. Sitä miettiessäni tajusin, että tämän blogin on pakko olla jo kaksi vuotta vanha, koska muistan miten kaksi vuotta sitten ärsyynnyin koko ystävänpäivään ja kirjoitin siitä minnekkä muuallekaan kuin tänne. Ja huomenna pulkkailua urheiupäivän johdosta, jesh, kai.

Tänään oli köh, näytelmäharjoitukset. Siitä en kerro enempää, pilaisi kaiken hauskuuden. Tulossa on vuosisadan komedia, jossa on pervoja pappoja ja kaikkea muuta mukavaa. Minut pakotettiin siihen mukaan, ja nyt olen kurkkuani myöten kusessa - lakanaan kääriytyneenä. Että terve vaan ja onnea!

Halleluja kohta on loma! Ette arvaa, miten iloinen voi olla, kun saa koko viikon nukkua. <3 Siitä tulee terveily-reippailu-loma maalla terveessä luontoympäristössä, kuulostaapa hauskalta ja kaikkea.